La Classe dels Cargols


La classe dels cargols som els nens i nenes de P1.

Durant aquest primer curs, treballarem seguint les tres grans àrees curriculars de l'Educació Infantil.

Dins la descoberta d'un mateix, adquirirem una formació de l'esquema corporal (braços, mans, cara, cames, peus, panxa i esquena). També treballarem les emocions com l'alegria, la tristesa o la por. El desenvolupament de la motricitat ampla (volteig, gateig, deambulació, equilibri) i l'adquisició d'una progressiva autonomia personal i d'hàbits bàsics (higiene, vestit, ordre, alimentació, descans, relacions socials) comportaran el gran repte de la nostra mestra durant el curs de P1.

A l'àrea 2, descoberta de l'entorn, aprendrem a reconèixer als nostres companys i als principals membres de la nostra família. També serem capaços d'identificar l'espai que ens envolta (classe, pati, gimnàs, etc) i explorarem els elements de l'entorn natural. Reconeixerem les característiques típiques de les estacions de l'any i participarem en les festes i tradicions populars. Gràcies a l'estimulació tàctil, visual, auditiva, olfactiva i gustativa, i també a l'experimentació aprendrem tot això i molt més.

A l'àrea de comunicació i llenguatges ens iniciarem en la llengua oral i adquirirem progressivament el vocabulari bàsic, a través d'audicions de contes i de música. La imitació de moviments, la manipulació de diferents materials (papers, pintura, gomets, plastilina, etc.) i la realització de gargots lliures, serà una forma més d'expressar-nos durant aquest primer any de la nostra vida.

Com podeu veure la llar d'infants no es una guarderia de nens.
Papes i mames: nosaltres també volem aprendre!
 

Llar d'Infants Joan Roig de Tarragona Copyright Baby Blog