dijous, 21 d’abril del 2022

Sant Jordi 2022


Molt bones famílies!

Avui us deixem un recull de fotografies de totes les activitats que hem anat fent durant la setmana amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Dimarts vam començar la festa explicant la llegenda de Sant Jordi i pintant un mural amb els seus personatges principals: Sant Jordi, la princesa i el drac. 















També estem cantant cançonetes de Sant Jordi: Sant Jordi arriba, Un drac ferotgeSurt Sol solet i El Drac Rac. Ens ho passem pipa cantant-les i ballant-les! 

Enllaç Sant Jordi arribaSANT JORDI (versió Dàmaris Gelabert - cançons populars + noves) - YouTube

Enllaç Drac ferotgeJordi Tonietti - Drac - YouTube 

Enllaç Surt, Sol soletSurt sol solet - YouTube

Enllaç El drac RacEl Pot Petit - El Drac Rac (videoclip oficial) - YouTube

Dimecres i dijous vam fer la manualitat. Vam estampar rodonetes  amb els dits amb pintura de color verd, per simular la pell del drac. Després, vam posar gomets vermells amb forma de triangle, per fer la ''cresta'' del drac. I per últim, amb l'ajuda de la Mari Pau hi vam posar els dos ulls i la llengua. Amb tot això vam crear un punt de llibre del nostre persoantge preferit, el drac! Mireu que bonic què ens ha quedat!











A més a més, el Biel i la Laia ens han portat uns peluixos de Sant Jordi i el drac super bonics amb els què hem pogut tornar a explicar la llegenda i jugar amb ells. Moltes gràcies Peixets! 



I per acabar la setmana, divendres vam explicar la llegenda de Sant Jordi amb obres xineses. 













A més a més, vam gaudir d'una petita paradeta de Sant Jordi. Entre tots vam portar contes, princeses, dracs i roses i ens ho vam passar super bé! 




























Moltes gràcies per la vostra col•laboració famílies. Ha sigut una setmana molt bonica i em gaudit moltíssim! 

Fins la propera!

0 comentaris a "Sant Jordi 2022"

 

Llar d'Infants Joan Roig de Tarragona Copyright Baby Blog