divendres, 26 de novembre del 2021

La festa del color vermell


Molt bones famílies! 

Ja ha arribat el día que esperàvem amb tanta il•lusió: La festa de color vermell! 

Ens hem vestit tots de color vermell, hem portat un munt de coses d'aquest color (globus, daus, un bol, un colador, mitjons, ulleres de sol, cotxes, arbrets de Nadal, un gorro de Pare Noel...), les hem observat, hem parlat sobre aquestes coses i hi hem jugat. 

A més a més, durant aquesta setmana hem estat explicant el conte del Monstre dels colors i hem pintat el monstre vermell que representa l'emoció de la ràbia quan estem enfadats. Oh, oh... 































També ens hem pintat el nas de color vermell i ens hem mirat al mirall. Quin fart de riure...! 








Aquesta activitat afavoreix l'aprenentatge del color vermell, de noves paraules i d'objectes de la vida cotidiana. També desenvolupa la motricitat fina, l'expressió de les nostres emocions, la creativitat i la imaginació. I ajuda al desenvolupament de la nostra parla. 

Hem gaudit d'un dia molt divertit i especial! Avui hem après que el color vermell són cireres, tomàquets, el monstre enfadat i el nostre nas! I per vosaltres, què us inspira el vermell? 

Moltes gràcies per la vostra col•laboració famílies, a l'hora de portar tots aquests objectes i fer que aquesta festa hagi sigut tan bonica.

Fins la propera!

0 comentaris a "La festa del color vermell"

 

Llar d'Infants Joan Roig de Tarragona Copyright Baby Blog