dimarts, 1 de juny de 2021

Experimentació amb materials reciclats


Molt bones famílies!

Avui a la llar hem fet una activitat per a estimular la imaginació dels més petits de la casa: Experimentar amb materials reciclats!

Hem agafat pots (de colacao, de café, de iogurt, de cosmètics), ampolles (d’aigua, de refrescos, de sucs, de sabó), capses (de formatgets, de bombons, de cereals, de galetes, de detergent), llaunes, rotlles de paper de cuina o de vàter, safates, etc... i hem fet joc lliure.

D'aquesta manera hem experimentat combinant els diferents materials, fent construccions i encaixos, convertint els rotllos de cartró en torres i castells.

Hem après conceptes com gran i petit, a dins i a fora, a sobre i a sota, etc... els hem treballat a través del joc espontani i amb materials propers i coneguts, donant-los un nou sentit en la realitat lúdica. També hem practicat la motricitat fina (fent ‘’la pinça’’, obrint i tancant, cargolant i descargolant, etc.), que més tard influirà en l'escriptura de les primeres lletres i números. Experimentant amb objectes simples, els infants desperten la seva imaginació i la seva creativitat.

Us deixem un recull de fotografies de l'activitat d'avui. Esperem que les gaudiu tant com nosaltres fent-la!
Fins a la propera!

1 comentaris a "Experimentació amb materials reciclats"

Yoli ha dit...

Qué bonitos, se ve que se lo han pasado muy bien! . Los rollos de cartón han dado mucho juego... 😀😊

 

Llar d'Infants Joan Roig de Tarragona Copyright Baby Blog