dijous, 4 de juny del 2020

Bosses sensorials


Molt bones famílies!

Les bosses sensorials són un recurs molt senzill de preparar i es poden fer amb materials comuns que tenim a casa. Serveixen per a experimentar descobrint textures noves, colors i/o objectes amagats, observant com canvien i com es mouen quan els infants les manipulen. Amb les bosses sensorials potenciem la psicomotricitat fina, estimulem el sentit del tacte i de la vista, despertem la curiositat dels infants, treballem la concentració i la relaxació a través del joc, entre moltes altres coses.

Avui, a la Classe dels Cargols, us proposàvem que fabriquéssiu una o vàries bosses sensorials per als vostres fills. Podieu utilitzar un material líquid amb densitat com gel, oli de bebè, escuma d'afaitar, gelatina... o sòlids com sorra, arròs, farina... tenyit de colors i/o amb petits objectes amagats. Imaginació al poder!

L'Aran ens envia aquestes fotografies experimentant amb una bossa sensorial que ha fet a casa, i a més a més, l'ha penjat a la finestra per a manipular-la millor. Mireu, mireu...!




Moltes gràcies cargolet, t'ha quedat molt xula!
I vosaltres, ja heu fet les vostres bosses sensorials?
Fins a la propera!

0 comentaris a "Bosses sensorials"

 

Llar d'Infants Joan Roig de Tarragona Copyright Baby Blog