dimarts, 28 d’abril del 2020

Llums i Ombres


Molt bones famílies!

Durant els primers anys de vida, els aprenentatges s'adquireixen mitjançant la percepció. Per tant, és molt important treballar les capacitats sensorials per a desenvolupar els sentits dels infants, que s'obren pas al món jugant i experimentant amb tot tipus de materials.
Interactuant amb llums i ombres, els més petits investiguen les propietats de la llum i del color, es fan hipòtesis i comproven els resultats.

Avui us proposavem realitzar experimentacions i jocs amb llums i ombres. Amb aquest tipus d'activitats, donem l'oportunitat als infants de descobrir les possibilitats lúdicas que ens ofereix la llum: Reflexos, descomposicions del color, transparencies, etc.

L'Aran, de la Classe dels Cargols, ens envia aquestes fotografies tan xules jugant amb la llum d'una llanterna sota una tela amb la seva família. Mireu què divertit!



I la Gadea de la Classe dels Peixos ens ha enviat aquestes fotografies descobrint la llum i els colors amb la taula de llum i un Arc de Sant Martí d'arròs! Mireu que bonic!








Moltes gràcies cargolet i peixet, ens encanta veure-us tan contents!
I vosaltres, què heu fet avui?
Fins a la propera!

0 comentaris a "Llums i Ombres"

 

Llar d'Infants Joan Roig de Tarragona Copyright Baby Blog